top of page

Hur ska vi tänka kring dryck?

Uppdaterat: 30 jan. 2023Vi vet, det är svårt att räkna ut hur mycket dryck som ska köpas in till bröllopet. För visst är det många där ute som åker till Tyskland och handlar på sig och är rädda att det inte kommer räcka, sen har ni alkohol i flera år framöver?


Vill ni inte åka till Tyskland, så har Systembolaget två veckors öppet köp, vilket kan vara bra att veta att det finns möjlighet att lämna tillbaka oöppnad dryck. Då kan ni ju också köpa lite extra så kan ni vara lugna på den punkten.


Vill ni åka till Tyskland, gör det! Det går att beställa hemifrån innan, om ni redan vet vad ni vill ha. När ni kommer till Border shop kan det bli överväldigande med alla olika vinsorter, är det här vinet ens gott?! Titta på bordershop.de innan, titta ut vilka viner de har, eller börja med att se om vinet finns på Systembolaget, ha en vinprovning tillsammans med ditt brudfölje, och sen har ni koll på vad ni vill ha. Därefter går det att beställa och hämta upp i bordershopen.


Ett tips är, av erfarenhet, är att det är svårt att veta hur mycket bubbel som går åt till brudskålen. Köp bubbel/champagne på Systembolaget, och gärna lite extra då, så kan ni lämna tillbaka det efter.


Läs också: Hur mycket dricka ska vi köpa?

288 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page