top of page

Fotoplatser vid Vapenmagasinet


Vapenmagasinet i all ära, men omgivningarna är så fina också! Dessa passar ju självklart perfekt till att fota era bröllopsbilder. En personlig favorit är att göra eran first look på stenbron i Dansjö. Sen åker ni vidare till Gåvetorp och fotas i den vackra allén. Därefter åker ni bara med bilen och stannar vid första bästa plats vid skogen, och ta en tur in och ni står i trolls barrskog med stora stenar runt er.


Stenbro i Dansjö - Fotograf: Johanna Carlsson


En personlig favorit är att göra eran first look på stenbron i Dansjö.


Allén i Gåvetorp - Fotograf: Johanna Carlsson


Skogen vid Gåvetorp - Fotograf: Johanna Carlsson


Ta bilen vidare och åk genom Grännaforsa, och här hittar ni en gammal vattenkälla som är omringad av skog, och vitsippor på våren. Efter en paus här åker ni backen upp och ni möter Vapenmagasinet. Men ni kanske inte känner er helt färdiga? Åk vidare med bilen och stanna till på golfbanan vid första hålet.


Vattenkällan i Grännaforsa - Foto: Linnea Ragnarsson


Golfbanan - Foto: Linnéa Ragnarsson


Efter golfbanan och vattenkällan fortsätter ni en liten bit på vägen och ni ser skylten "Kongshögen". I en kohage finner ni en gammal kungagrav, och även utsikt över Dansjön, omringat av stora ekar. Går ni vidare förbi kungagraven och ekarna kommer ni ner till vattnet, Dansjön.


Kongshögen - Fotograf: Johanna Carlsson


Kongshögen, nere vid vattnet - Fotograf: Johanna Carlsson


Nu är det dags att ta er vidare tillbaka till Vapenmagasinet där era gäster väntar. Men en sista paus - precis över vägen finns en liten liten skogsväg, ta de sista bilderna här och sen är det dags att mingla och njuta av dagen!


Skogsvägen vid Vapenmagasinet - Fotograf: Caroline Landin


Ett sista tips är att smyga ut under middagen och fota bilder under Golden hour - när ljuset är som mest magiskt. Detta är olika tider beroende på årstid. Ta också tillvara på den här pausen och reflektera över er dag och vilken kärlek det är med just ert bröllop. Dessa bilder blir magiskt vackra ute på flygfältet som ligger precis bredvid Vapenmagasinet. Obs, gå ej för långt ut på flygfältet pga av säkerhetsrisk, utan håll er vid parkeringen.


Flygfältet vid Vapenmagasinet - Foto: Linnea Ragnarsson


Tack för att ni läst hela vägen ner! <3


Vill ni ha allt samlat i en PDF? Klicka nedan och ladda ner

Fotoplatser_Vapenmagasinet
.pdf
Ladda ner PDF • 2.23MB
Länk till Google Maps för att hitta platserna - Fotoplatser Google Maps

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page